AK Parti’nin mazereti kalmadı!

AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, “Teşkilatlarımız arasında harika bir uyum var” dedi.

Karacabey AK Parti İlçe Teşkilatı, İl kongresinde güven tazeleyen Cemalettin Torun’u ziyaret etti. İl yönetimine yeni dönemde başarı dileyen Murat Erol, Karacabey’de ilçe yönetimi, il yönetimi, milletvekilleri, Belediye ve Büyükşehir arasında mükemmel bir uyum sağlandığını söyledi.
Karacabey’e hizmet etmek adına gereken ortamın oluştuğunu dile getiren Murat Erol, “Teşkilatlarımız arasında harika bir uyum var. Hizmet ve başarının gelmesi için bizlere çok çalışmak kalıyor. Bunu da elimizden geldiğince yapıyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Yeni Türkiye hayalimizin gerçekleşmesi için önemli bir süreçteyiz. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Cemalettin Torun, “Kongre süreçlerimizi atlattık. Her zaman yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız. Genel seçimler, halkımıza verdiğimiz yeni anayasa sözümüzü tutabilmemiz için adeta bir anahtar olacak. Bu seçimlerde anayasamızı oluşturabilecek milletvekili sayısını meclisimize sokmayı hedefliyorduk ancak Cumhurbaşkanımız şehrimizde yaptığı konuşmada hedef büyüterek mecliste 400 AK Parti milletvekilini görmek istediğini belirtti. Bu yüzden Bursa’ya çok önemli görevler düşüyor. Çok çalışmalıyız ve Bursa teşkilatları olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Söz verdiğimiz yeni anayasayı halkımıza hediye edeceğiz. Bu anayasa yeni Türkiye’nin kapılarını açacak ve ülkemizi vesayet rejimlerinden kurtaracak. Daha özgür bir ülke olacağız. Ayrıca her yönüyle gelişmiş, dünyanın ilk on ekonomisi içinde yer alan yeni Türkiye’yi kuracağız.
Her zaman olduğu gibi çok çalışacağız. İnanıyorum ki halkımız da yanımızda olacaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.