AK Partili kadınlar Hotanlı Köyü’nde

Karacabey AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla ve yönetimi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.
Önceki akşam Hotanlı Köyü’nde ikamet eden Korça ailesini ziyaret eden AK Parti Karacabey Kadın Kolları, maddi sıkıntı nedeniyle zor günler geçiren aileye destek oldu. 18 ve 22 yaşlarındaki oğullarının işsizliğinden yakınan anne Sadriye Korça, geçimlerini pırasa keserek sağlamaya çalıştıklarını belirterek zor durumda olduklarını dile getirdi. Sadriye Korça, başta köylüsü Belediye Başkanı Ergün Koç’un ve yetkililerin oğullarına iş kapısı açmalarını istedi.
AKP Karacabey Kadın Kolları, daha sonra aynı köyden Korça ailesinin komşusu Hikmet Teyze’nin de hatrını sordu. Eşinin vefatının ardından kendisinin de ‘bypass’ ameliyatı geçirdiğini söyleyen Hikmet Teyze, zor şartlar altında yaşadığını belirterek maddi yönden sıkıntı çektiğini dile getirdi.
İki aileye de götürdükleri yardımlarla destek olan AKP Kadın Kolları yönetimi, Karacabey’li zengin iş adamı ve esnaflara da ihtiyaç sahibi aileler için yardım çağrısında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.