AK Partili gençlere Kızılay’dan teşekkür

Karacabey Kızılay Şubesi ve Bursa Kan Merkezi işbirliğinde önceki gün başlayan “Kan Bağışı Kampanyası”nın ilk gününde 42 ünite kan toplandığını belirtildi.

Diğer taraftan bu kampanyaya tam destek veren AK Parti Gençlik Kolları da Karacabey Kızılay Şubesi Müdürü Yusuf Hoşbaş tarafından plaketle onurlandırıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı kan bağışı etkinliğine Kadın Kolları da destek vererek örnek bir davranış sergiledi.

Partisinin böylesine kutsal bir etkinliğe destek vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Matlı, “Başta Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza, ilçe yöneticilerimize ve kan vererek örnek bir davranış sergileyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleşen kan bağışı kampanyasının önemine değinen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Sever, sosyal sorumluluk gereği böyle bir davranışı görev bildiklerini söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları başta olmak üzere tüm ilçe teşkilatına teşekkür eden Karacabey Kızılay Şube Başkanı Yusuf Hoşbaş, “Genç kardeşlerimizin ve yöneticilerimizin bu sorumluluk bilincine sahip olmaları nedeniyle kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Tüm kamu, özel, sivil toplum örgütlerinden de aynı sıcak yaklaşımı beklediğimizi belirtmek isterim. Tüm bağışçılarımıza sonsuz teşekkür eder Kızılay camiası ve ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımızı sunarım” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.