AK Parti’den Karacabeyliler Derneği’ne ziyaret

Bursa Karacabeyliler Derneği'nin, her Salı akşamı düzenlediği, “Tanış Toplantısı'nın bu haftaki konukları Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi yönetimiydi.
AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik önderliğindeki toplantıya Başkan Yardımcısı Murat Erol, Teşkilat Başkanı Murat Avinç, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolları Başkanı Melih Sever, İlçe Sekreteri Maruf Bilgin ile Yönetim Kurulu üyeleri; Erhan Erdem, Nesimi Giray Günaydınlı, Osman Özarslan, İsmail Kutluer, Tamer Mirza, Faruk Türe, Sinan Çolak, Yasin Kavaz, Halil Kaya, Sait Mete Sökmen, İzzet Çalıbaşı, Necmi Elisert ve İsmail Ülker katıldı.
Diğer taraftan Yüksel Ceylan başkanlığındaki Karacabeyliler Derneği'nde ise, Teşkilat Başkanı Vural Mutiş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Kudret Cesur'un çok sayıda dernek üyesi hazır bulundu.
Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, yaptığı açılış konuşmasında; “Bizim kimliğimiz Karacabey'dir. Bu akşam aramızda ilçemizin iktidar partisi yöneticileri bulunmaktadır. Dernek olarak her zaman uzlaşmacı bir tavır sergiliyoruz. Karacabey'in tanıtımı adına başarılı işlere imza atıyoruz ve ilçemizi Bursa'da en iyi şekilde temsil ediyoruz. Allah bir kişiye bir görev nasip edecekse buna hiç kimse engel olamaz. Bizler tarafsızlığı kendine ilke edinmiş bir dernek olarak hiç kimseye 'şu partiye oy verin' veya 'o partinin yanında olun' demek gibi bir lüksümüz olamaz. Ancak gençlerimize her zaman siyasi görüşünüz hangi partiye uyuyor ise o partiye üye olun ve o dava uğrunda çaba sarfedin diyebiliriz.
Karacabeyliler arasında derneğimizin çok başarılı olduğu söyleniyor ancak, ne zaman AK Parti il yönetiminde görev alan Ali Özkan il başkanı olursa ve milletvekilimiz Önder Matlı da ne zaman bakan olursa, işte biz o zaman başarılı olacağız.
İçinde olduğumuz oluşumda hiç kimse pirzola biftek yemeği ummasın. Ancak, az kuru, bol sulu ve bol ekmek yer ama karnı sürekli tok olur.”
Ceylan'ın ardından konuşan AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Karacabeyliler Derneği'nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi. Derneğin Karacabey'i Bursa'da onurlu bir şekilde temsil ettiğini dile getiren Çelik, “Karacabeyliler Derneği'nden her platformda başarıyla söz edilmesi, bizleri son derece mutlu etmektedir. Bizler, bir yerlere aday olabilecek başarılı insanların önünü kesmek gibi bir harekette bulunmamız mümkün değildir. Bilakis, böyle başarılı insanları teşkilatımız arasında görmekten onur duyarız” dedi.
Başkan Çelik, Karacabey'in bir milletvekili çıkarmasıyla birlikte ilçe ve bölgeye hizmet yağmuru başladığına dikkat çekerek, “Bu hizmet yağmuru daha da hızlanacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.