AK Parti’den hizmet atağı

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, önceki gün köy muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda ova köyleri yolunun yenilenmesi için çalışmalara hız verildiğini kaydetti. Parti binasında AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan ve AK Parti İlçe Tarım Komisyonu Başkanı Talat Malçok’la muhtarlarla toplantı yapan Koyuncu, oto kontrol sistemiyle planlanan projelerde sonuca gidilmeye çalışılacağını söyledi.
Halka hizmet için seçildiğini ifade eden Koyuncu, 14 Eylül İlköğretim Okulu’nun ek derslik yapımı, elektrikli sulama, Okçugöl yolunun yapımı ve Kurşunlu Köyü’ne yapılacak balıkçı barınağının durumu hakkında muhtarlarla bilgi alışverişi yaptıklarını belirterek, bu tür toplantıların bundan sonra daha sık yapılmasının önemine dikkati çekti.
Koyuncu, Hotanlı-Okçugöl yolunun ihale aşamasında olduğunu belirterek, muhtarla ortak bir çalışma yürüttüklerini bu çalışmanın sonunda bir komisyon kurulduğunu söyledi. Koyuncu, “Orta, kısa ve uzun vadede yapılacaklarla ilgili muhtarlardan oluşan bir komisyon kurduk. Oto kontrol sistemini devreye sokarak her ay düzenli toplantılar yapıldı. Ne yaptık, ne yapabiliriz diye düşünerek kolektif bir çalışma ortamı yarattık. Bunun meyvelerini de almaya başladık. Türkiye’deki hizmet pastasından Karacabey’inde gerektiği payı alması için çalışıyoruz” dedi.
Bağ-Kur borcunun affına ilişkin yanlış anlamaya da değinen Ali Koyuncu, prim aflarının peşin olarak değil, 2 ayda tahsil edileceğini, kamu oyunda konunun doğru algılanmadığını bildirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan da yaptığı açıklamada köylerde yapılan alt yapı çalışmalarına değindi. Türkkan, Karakoca Köyü’nde 360 bin YTL’lik arıtma tesisi ihalesi, Bayramdere-Harmanlı-Gölkıyı’ya 260 bin YTL’lik kanalizasyon yapımı ihalesinin yapıldığını söyledi.
Canbaz Köyü’ne içme suyu takviyesi için ihale yapıldığını ifade eden Türkkan, Yenikaraağaç ve Yenisarıbey köylerinin okul çatılarının onarımı ile Kurşunlu köyünde özellikle turizme hizmet vermesi için de modern bir tuvalet için Köy Hizmetleri Birliği’nden gerekli sözü aldıklarını bildirdi.
Türkkan Karacabey’de bir ilkin daha gerçekleştiğini belirterek, Fevzipaşa-Tophisar Köyü’nün elektrikli sulama geçeceğini müjdeledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.