AK Parti’de siyasete hanımeli değdi

AK Parti’de siyasete hanımeli değdi
AK Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla, yönetim kurulu üyeleri Hamiyet Özenli ve Şükriye Küçük 29 Mart’taki yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.
Önceki gün ilçe binasında Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için resmi başvurularını yapan Özatilla, Özenli ve Küçük’e, İlçe Başkanı Halit Türkkan da tam destek verdi.
Nurgül Özatilla, Hamiyet Özenli ve Şükriye Küçük’ün Belediye Meclis Üyeliği aday adayı olmasının kendileri için son derece önemli olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan, “Siyasette kadınların olmamasını çok büyük bir eksiklik olarak görüyorum. Özatilla, Küçük ve Özenli’nin Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için yaptıkları resmi başvuru sonrası bu konuda tarafsız olamayacağım. İlçe Yönetimi ve şahsım olarak kendilerini Belediye Meclis’inde görmek istiyoruz” diye konuştu.
Belediye Meclis Üyeliği için adaylık başvurularını resmi olarak yapan Nurgül Özatilla, Hamiyet Özenli ve Şükriye Küçük, AK Parti’de Belediye Meclis Üyeliği için ilk başruyu yapan isimler oldu.
AK Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla, arkadaşları adına da konuşarak şunları söyledi: “Benimle birlikte Kadın Kolları başkan yardımcılarından Hamiyet Özenli ile Şükriye Küçük Belediye Meclisi için aday adayıdır. Yaklaşan yerel seçimlerde siyasetin içinde olan veya olmayan bayanlarımıza sesleniyorum. “Yerel yönetimlerde söz sahibi olmak ve halkımıza hizmet etmek istiyorum” diyen tüm bayanları yerel yönetimlerde söz sahibi olmaya çağırıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.