AK Parti’de “Bütünleşme yemeği”

AK Parti’de “Bütünleşme yemeği”
*AK Parti Yöneticileri tarafından önceki akşam verilen “Birlik ve Dayanışma” yemeğine, partiye önemli hizmetleri geçen isimlerin katılmaması dikkat çekti.
*Yoğun katılımın yaşandığı yemekte konuşan Milletvekili Ali Koyuncu, Karacabey’deki seçimlerde en iddialı parti olduklarını vurgu yaparak, “Belediye Başkan adayımız Ergün Koç’tur” dedi.
*AK Parti’ye önceden beri sevdalı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç, seçildiği takdirde 5 yılda yapılanların iki katı hizmet vereceklerini belirtti.
*AK Parti İlçe tabanı ise, 10 gün önceki “Temayül Yoklaması”nda 1 oy verdiği Ergün Koç’a destek vereceklerini duyurarak, birlik çağrısı yaptı.
Karacabey AK Parti Yönetimi’nce önceki akşam düzenlenen “Dayanışma” yemeğinden birlik mesajı çıkarken, eski İlçe Başkanı Halit Türkkan, Belediye Meclis Üyeleri Osman Çatak, Özcan Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Adem Surguç, Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Zeki Demir, Mahmut Çayır ile 17 mahalle temsilcisi ve 50’ye yakın köy temsilcisinin geceye katılmaması dikkat çekti.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un resmen aday gösterildiği yemekte gövde gösterisi yapan AK Partililer, seçimi kazanacaklarını iddia etti.
Park Restaurant’taki yemeğe AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, İl Başkanı Sedat Yalçın, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile kurucu başkanların yanı sıra, mahalle ve köy temsilcileri ve Fiziksel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sevik, birlik mesajı verdi. Partiye sahip çıkılması gerektiğini belirten Sevik, “Durmak yok, hizmete devam” dedi.
AK Parti sevdam hep vardı
Önceden beri AK Parti sevdalısı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç, “Ancak o zamanki koşullarda AK Partili olmak kısmet olmadı. Geçmişi bir tarafa bırakıp, geleceğe bakmalıyız. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadım. Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet için bu göreve talip oldum. Belediye Başkanı olarak Karacabey’e önemli hizmetler kazandırdık. Atatürk Parkı’ndan doğalgaza, içme suyundan, eğitime kadar bir çok alanda Karacabey’in çehresini değiştirdik. Şunu iyi bilin ki, yeniden başkan olursam, 5 yılda yaptıklarımızın 2 katı hizmet vereceğiz” diye konuştu.
Başkan Koç sözlerini, “Babam mezardan çıkacak, bana kanunların dışında bir iş yaptıramazlar” şeklinde noktaladı.
Umut veren bir partiyiz
Koç’un ardından konuşan İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye’nin krize karşı dirençli olduğunu belirterek, “Korkulacak bir durum yok. Güçlü bir ülkeyiz” dedi.
Ergenekon ve Filistin’deki zulme değinen Sedat Yalçın, “Türkiye’de değişmeyen her şeyi değiştiriyoruz. Filistin’deki vahşete en çok karşı çıkan ülkeyiz. İktidar partisi olarak elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti’nin çekim merkezi olduğuna dikkat çeken Yalçın, “Herkese eşitiz. Umut veren bir partiyiz. Bu umutları boşa çıkarmayalım. Bursa ve tüm ilçelerde son derece iddialı olduğumuzu bilmenizi isterim” diyerek sözlerini bitirdi.
AK Parti ile hizmet yağdı
Karacabey’li AK Partililerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirten Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, sağlanan bütünleşmenin her zaman korunmasını istedi. Türkiye’yi hizmet yağmuruna tuttuklarını dile getiren Koyuncu, “Yapılan tüm hizmetleri sizlerle gerçekleştirdik. Sağladığımız bu birlikteliği koruyalım. Karacabey’de de önemli hizmetler yaptık. Ancak bunlar yetmez. Daha fazlasını yapacağız. Belediye Başkan adayımız Ergün Koç’la Karacabey’i yaşanılabilir bir kent yapacağız. İktidarın nimetlerinden yararlanarak, ilçedeki her bir vatandaşımıza layık olacağız” şeklinde konuştu.
Son olarak söz alan Karacabey AK Parti Kurucu Başkanı Salih Bağış, birliğin her zaman sağlam olması gerektiğini belirterek, “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için olalım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.