AK Parti tabanından mektup

AK Parti tabanından mektup
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un, AK Partiye geçişi sonrası parti tabanında oluşan rahatsızlık giderek büyüyor.
 AK Parti tabanında yükselen sesleri ve seçmenin son siyasi gelişme üzerine düşündüklerini okur mektuplarında bulabilirsiniz. Konu hakkındaki düşüncelerini paylaşan bir okurumuzun mektubunu noktası virgülüne kadar aynen yayınlıyoruz.
“Bizler Karacabey’in sade vatandaşları olarak Karacabey Belediyesi hakkında görüşlerimizi ifade etmek istiyoruz.
Karacabey Belediyesi son beş yılını heba etmiştir. Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç halkın yararına bir hizmet vermediği gibi, seçildiği Demokrat Parti’nin (DP) kongresine bile gitmemiştir. Bu günlerde AK Parti’ye geçişi ilçemizde adeta bir panik havası yarattı. Ergün Koç, AK Parti’ye nasıl geçti? Nasıl kabul edildi? Bir türlü aklımız almıyor.
AK Parti’nin ilk sloganı “Yolsuzluk ve yoksulluk” değil miydi? Ergün Koç, Danıştay’da ki 12 adet yolsuzluk dosyasını aklamak için mi AK Parti’ye geçti.
Eğer AK Parti, Ergün Koç’u aday gösterirse kimden oy alacak? Merak konusu olan budur. Koç’un Belediye Başkanı olması için oy kullananlar, şimdi olmaması için oy kullanacaklar. Hem de Koç’a oy verdirmemeye gayret edecekler.
Bizler Karacabey’imiz için, il başkanımız, milletvekillerimizi yeniden daha hayırlı bir değerlendirme yapmalarını temenni ediyor, saygılar sunuyoruz”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.