AK Parti, hizmet demektir

Danışma Meclisi toplandı:
Karacabey’de AK Parti İl Danışma Meclisi bir araya gelerek sorun ve çözümleri tartıştı.
Taha Düğün Salonu’ndaki toplantıya, AK Parti Milletvekilleri Ali Koyuncu, Canan Candemir Çelik, Sedat Kızılcıklı, Ali Kul, Mehmet Emin Tutan, Mehmet Ocakden, İl Başkanı Nagip Vardar ile Belediye Başkanı Ergün Koç’un yanı sıra bir çok partili katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç, Karacabey’de iktidar partisi seçilebilmek için tek vücut olduklarını ve Başkan Koç’un “Nerede kalmıştık” sloganı ile devam ettiklerinin altını çizdi. 
Belediye Başkanı Ergün Koç, birikmiş so-runlara çözüm için yola çıktıklarını belirterek, gerçekleştirilen faaliyetleri dile getirdi.
Koç, “Örnek çalışmalara imza atan bir belediyeyiz. Halka asla tepeden bakma düşüncemiz olmadı. İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti yoktur. Gelir gider dengesini tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
Atatürk Kültür Parkı, Pazaryeri, Yeniköy çevre düzenlemeleri ve yapımı devam etmekte olan TOKİ inşaatları ile Yüzme Havuzu projelerini örnek çalışma gösteren Koç, bazı sorunlardan bahsetti.
Otopark sorunlarına değinen Koç, “Tahıl dükkânlarındaki 42 esnafı Allah’la baş başa bırakıyorum. Hala mahkemelerde sürünüyoruz.” şeklinde konuştu.
Koç’tan sonra söz alan AK Parti Milletvekili Ali Kul, “Karacabey de Mustafakemalpaşa gibi “yeter artık” diyerek AK Parti’yi iktidara getirdi. Çevre ilçeler Karacabey’e gıpta ile bakıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.