AK Parti Gençlik Kollları’nın bayrağı Gürsoy’da

AK Parti Gençlik Kollları’nın bayrağı Gürsoy’da
Pazar günü yapılan seçimde AK Parti Karacabey Gençlik Kolu yeni yönetimini belirledi.
4 yıldır Osman Özdemir’in yürüttüğü Gençlik Kollları Başkanlığı’nın seçimini Ahmet Gülsoy’un listesi kazandı.
Divan Başkanlığını AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Ilgın’ın yaptığı genel kurula AKP İlçe Başkanı Halit Türkan’ın yanı sıra AKP İl Gençlik Kolu Başkanı Ahmet Necati Demir de katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda konuşan AKP İlçe Başkanı Halit Türkan, genel seçimlerde etkin görev yapan Gençlik Kolu’nun yerel seçimlerde de aynı şekilde etkin rol alacağını söyledi.
300 delegesi bulunan AKP Karacabey Gençlik Kolu’nda yaklaşık 4 yıldır bu görevi yürüten Osman Özdemir’e çalışmalarından ötürü teşekkür eden yeni başkan Ahmet Gülsoy, bayrak yarışı olarak gördükleri bu süreçte daha iyi hizmet için çaba göstereceklerini ifade etti.
Gürsoy, “Bir insanın en büyük mirası kazandığı para değil, çocuğudur. Biz kahve köşelerinde gençler istemiyoruz. Çocuklarımızı eğitimde istiyoruz, spor faaliyetlerinde, sosyal faaliyetlerde istiyoruz.Bizim için en büyük başarı çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp onları spora ve sosyal hayata alıştırmaktır” dedi.
Tek listeli genel kurulda açık oylamada oybirliğiyle seçilen Yönetim Kurulu; Ferdi Sadık, Melih Sever, Zekeriya Eren, Ramazan Demir, Kadir Yavuz, Evren Yıldız, Hayrullah Orhan, Levent Sonsuz, İsmail Okan Avcı, Hicabi Nebioğlu, İlhan Yılmaz, Osman Çelik, Şaban Daldaban, Ahmet Doğan Timur, Aladdin Oruç, Abdurrahman Yıldız, Ercan Sıkılar, Hüseyin Burhan, Ali Ağaçayak, Serhat Aksu, Murat Ayhan, İsmail Ersoy, Sinan Dizdar, Ramazan Özyurt’dan oluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.