AK Parti ailesi büyüyor”

AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nın Emirsultan Temsilciliği’nde geçtiğimiz hafta yeni üye olan partililer için rozet takma töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Bu katılımlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katılan arkadaşlarımızla büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdik.” dedi.
AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı, Ertem İşcan başkanlığındaki yeni yönetimin göreve başlamasının ardından üye çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, AK Parti’nin Emirsultan Temsilciliği bünyesinde partiye üye olanlar için rozet takma töreni yapıldı. Emirsultan ve Esentepe Mahalleleri’ni kapsayan rozet takma törenine, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’ın yanı sıra, AK Parti 1. Bölge Bursa Milletvekili Aday Adayı Erhan Erdem, Emirsultan Mahalle Temsilcisi Adem Bektaş, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Rozet takma töreninde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Emirsultan Mahalle Temsilciliğimiz öncülüğünde kısa sürede partimize gönül vermiş arkadaşlarımızın üyelikleri yapılmış. Bugün de onlara rozetleri takılacak ve AK Parti ailesine katılacaklar. Bu katılımlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katılan arkadaşlarımızla büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha dile getireceğiz. 16 yıldır aziz milletimizin teveccühü ile milletimizin hizmetkarı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her geçen gün halkımızın teveccühünün artarak devam ettiği partimize katılan yeni arkadaşlarımız sayesinde büyüyerek güçlenmeye devam ediyoruz. Bu vesileyle kuruluşumuzdan bugüne her zaman desteklerinizi arttıran milletimize ve Karacabeyliler’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.