AGM Süpermarket dördüncü şubesiyle hizmetinizde!

İşletme Sahibi Lütfü Atış’ın girişimciliğiyle ilk şubesini dört yıl önce açan AGM Süpermarket, önceki gün de görkemli bir törenle dördüncü şubesini ilçe halkının hizmetine sundu.

Bursa Caddesi üzeri Asmalı Cami karşısında hizmete giren AGM Süpermarket Canbolu Şubesi’nin açılış kurdelesini Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı kesti.

Açılışta kısa bir konuşma yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Başta Karacabey olmak üzere ülke ekonomisine katkıda bulunacak bu yeni şubemiz hayırlı ve uğurlu olsun. Karacabey’imizin kendi içerisinde bu tarz başarılı kardeşlerimizin olmasından son derece memnunuz. Kendilerine her zaman destek olacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

Kurdele kesiminin ardından AGM Süpermarket açılışına katılan çok sayıda vatandaş, açılışa özel indirimle sunulan ürünlere akın etti.

İşletme Sahibi Lütfü Atış “Mağazamızın açılışına gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bizler Karacabey’e hizmet için çabalıyoruz. Elimizden geldiğince ilçemiz ve ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.