ADD’den “Teröre Lanet” mitingi!

Karacabey Atatürkçü Düşünce Derneği öncülüğünde bugün saat 14.00’te “Şehitlerimize Saygı ve Terörü Lanetleme Mitingi” düzenlenecek.
Balık Pazarı önünden başlayacak mitingin, Cumhuriyet Alanına kadar devam edeceğini duyuran ADD Karacabey Şube Başkanı Fahri Çeki, bu anlamlı protesto yürüyüşüne tüm ilçe halkını davet etti.
Türkiye’nin terör belasından bir an önce kurtulmasını istediklerini belirten Fahri Çeki, “En son Hakkari-Çukurca’da gerçekleşen menfur saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Askerlerimizin ailelerine ve Türk halkına sabırlar diliyorum.
            Ülkemizde yaşanan bu saldırıları ve saldırıları gerçekleştirilen PKK terör örgütçünü kınıyor ve lanetliyoruz.
            Unutulmamalıdır ki; Her karış toprağı Atalarımızın kanı ile sulanan ve bizlere emanet edilen bu ‘vatan toprağı’nın bir parçasını bile kimselere bırakmayız.
            Kahraman Türk Ordusu bu terörü bitirecek güçtedir. Devletimizin de bir an önce gerekli önlemleri alarak, ülkemizin bu terör belasından kurtarmasını istiyoruz
            Ulu Önder Aatatürk’ünde dediği gibi; ‘Vatanımızı işgal edip elimizden almak isteyecek dahili ve harici düşmanlar her zaman olacaktır. Bunlara karşı koymak ve Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar sürdürmek için gerekli olan gücün damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu biliyoruz.
Derneğimizin önderliğinde oluşturulan tertip komitesi gerekli izni almıştır. Bugün saat 14.00’te Balık pazarı önünden başlayacak ‘Şehitlerimize Saygı ve Terörü Lanetleme Mitingi’ne tüm halkımızı Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile birlikte bekliyoruz.
 
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.