ADD’de Genel Kurul heyecanı

Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi, “Olağan Genel Kurul Toplantısı”nı 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 13.00'de gerçekleştireceğini duyurdu.
    Dernek Lokali’nde yapılacak genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda toplantının 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 13.00'te salt çoğunluk aranmaksızın düzenleneceği kaydedildi.
    ADD Karacabey Şube Başkanı Haluk Aka’nın yeniden aday olması beklenirken, tüm üyelerin genel kurula katılarak derneğe sahip çıkması istendi.
Aka’dan ilçe halkına teşekkür
Diğer taraftan Başkan Haluk Aka, 17 Nisan 2013 tarihinde ADD Karacabey Şubesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın programına ilgi gösteren herkese teşekkür etti.
    Aka teşekkürünü; “Genel Başkanımız Sayın Tansel Çölaşan, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Emre Altınışık ve MYK Üyemiz Sayın Lütfü Kırayoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz “Atatürk ve Yeni Milli Anayasa” konulu bilgilendirme toplantımıza ve düzenlediğimiz yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran Belediye Başkanımıza, siyasi parti başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, sivil toplum kuruluşlarının başkan, yönetici ve üyelerine, sendika temsilcilerine, ilçemiz dışından gelerek bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, halkımıza, basınımızın değerli temsilcileri ile bizlerden her türlü yardımı esirgemeyen gençliğimize teşekkürü bir borç biliriz” şeklinde özetledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.