ADD, Anıtkabir’e gidiyor

29 Ekim'de barikatları yıktıklarını belirten ADD Karacabey Şubesi Başkanı Haluk Aka, 10 Kasım'da da Atatürk'ün mozolesine çiçek koymak için Anıtkabir'e gideceklerini söyledi.
ADD Karacabey Şubesi olarak yarın akşam saat 22.00'de ücretsiz araç kaldıracaklarını duyuran Haluk Aka, gelmek isteyenlerin 0554 469 8929 numaralı telefonu arayabileceklerini kaydetti.
10 Kasım'da Ata'nın huzurunda olacaklarını yineleyen Aka, 29 Ekim'de engellemelere rağmen tüm Cumhuriyet sevdalılarının, Ankara başta olmak üzere yurdun dört bir yanında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet devrimine bağlılıklarını gösterme anlamında özgür iradesini ve karalılığını ortaya koyduğunu savundu.
ADD Karacabey Şube Başkanı Aka, açıklamasında şunları söyledi; “29 Ekim'de olduğu gibi yine aynı kararlılıkla tüm hemşerilerimizi 10 Kasım 2012 günü saat 9'u 5 geçe, Anıtkabir'e çağırıyoruz. Çağrımız, büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk'e yas tutmak için değildir. Çünkü bugün büyük devrimci Atatürk'ü anmaktan daha çok onun devrimine ihtiyacımız vardır. Çağrımız, yeniden Atatürk devrimlerine sahip çıkmak için mücadele çağrısıdır. Bu yüzden tüm Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarını; 10 Kasım'da Ankara'da buluşmaya, 9'u 5 geçe Anıtkabir'de hazır bulunmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet devrimine bağlılığımızı bir kez daha haykırmaya, Ata'mıza sahip çıkma yönündeki irademizi herkese göstermeye çağırıyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.