Açıkalın’dan 29 yıl sonra veda

Karacabey Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ekrem Açıkalın, 29 yılın ardından ilçeye veda etti.
    1984 yılında ilk görev yeri Karacabey'e gelen ve başka bir yerde de çalışmayan Dr. Açıkalın, geçen süre zarfında ilçe halkına başarıyla hizmet etti. Geçen yıl emekliye ayrılmasından sonra da görevini sürdüren Ekrem Açıkalın, bundan sonraki meslek yaşamına İstanbul Mecidiyeköy'deki Özel Aksoy Hastanesi'nde devam edeceğini söyledi.
    İlçede 13 yıl da Başhekim Yardımcılığı görevinde bulunan Uzman Doktor Açıkalın, Devlet Hastanesi'nin bu günlere gelmesinde büyük emekleri oldu. Devlet Hastanesi A Blok'taki ek binanın hizmete girmesinde önemli katkıları bulunan Açıkalın, Karacabey'e hizmet etmekten onur duyduğunu söyledi.
    Karacabey'i ve ilçe halkını hiçbir zaman unutmayacağını dile getiren Açıkalın, “Bu ilçeyi çok sevdim ve başka bir yerde de görev yapmadım. Karacabey, her zaman kalbimde yaşayacak. Bilmeden kırdığım ve üzdüğüm insanlar olduysa, haklarını helal etsinler. Bende Karacabeylilere hakkımı helal ediyorum. Şunu açıkça ifade etmeliyim ki Karacabey, her şeyin en iyisini hak ediyor. İstanbul Mecidiyeköy'e işi düşen tüm Karacabeylilere kapım açıktır” şeklinde konuştu.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.