5 gaspçı yakalandı!

Özellikle Bursa-Gemlik karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun 25 Aralık 2011'de kar maskeli 3 kişi tarafından silahla yağmalanması üzerine büyük yankı uyandıran olay sonrası Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.
Ekipleri tarafından yapılan istihbarı çalışma sonrasında tespit edilen şüphelilerin olaydan sonra kiraladıkları araç ile Zonguldak'a gitmekte olduğu tespit edildi. Kaçarken kaza yapan zanlılardan araçta bulunan şüphelilerden 2'si yakalanırken biri kaçtı. Soruşturmayı derinleştiren Jandarma komutanlığı ekipleri olaya 5 kişinin karıştığını tespit etti. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile kimlikleri tespit edilen şüphelilerden 2'si Bursa'da, biri ise Zonguldak'ta yakalandı.
Zanlıların Bursa vukuatı kabarık
Yakalanan şüphelilerin 4 Aralık 2011 tarihinde Gemlik ilçesinde bir büfenin silahla yağmalanması ve bir kişinin yaralanması olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.
Şüphelilerin Karacabey’de 8 Aralık 2011'de meydana gelen kasap dükkanının iki defa soyulması ve aynı gün bir mağazanın plazma televizyonunu ile iki adet bilgisayarının çalınması olayına da karıştıkları belirlendi.
Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanan S.M., Y.K., Y.S., F.K. ve M.M. isimli zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Zanlıların silahlı soygunu güvenlik kamerasında
Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanan silahlı soyguncuların son olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde akaryakıt istasyonunda iki kişi sohbet etmekteyken içeri giren kar maskeli zanlılardan biri uzun namlulu silahla çalışanları tehdit ederek paraları çıkarmasını istiyor. Diğer bir zanlı arkada bekleyip gözetleme yaparken, biri ise verilen paraları eline alarak hızla istasyondan çıkıyor. Diğer zanlı bunu takip ederken, en son silahlı zanlı ayrılıyor. Çalışanlara silahını doğrultan zanlı akaryakıt istasyonundan çıkmadan önce çalışanları tehdit ederek kasa arkasına çökmelerini söylüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.