29 Ekim coşkusu

Karacabey’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 85. yıl kutlama programı açıklandı. Bugün saat 10.00’da İlçe Lig Heyeti Sekreterliği tarafından “Cumhuriyet Koşusu” ile başlayacak etkinlikler, saat 14.00’te tüm halkın katılacağı “Bisiklet Turu” ile devam edecek.
Yarın saat 13.00’te Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Saat 14.00’te şehit ailelerine ziyaret düzenlenecek. 29 Ekim Çarşamba günü, M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda öğrencilerin ve halkın katılımıyla tören düzenlenecek. Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Yzb.Galip Erbil ve Belediye Başkanı Ergün Koç, halkın bayramını kutlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Dursun Balaban yapacak. Tören, okunan şiirler, halk oyunları gösterileri ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrencilere verilecek ödüllerin ardından resmi geçit ile sona erecek.
Saat 13.00’te Sanayi ve Ticaret Odası’nda kokteyl düzenlenecek. Saat 19.00’da ise bütün liselerden oluşan ortak bando eşliğinde Atatürk Anıtı’ndan İlçe Stadı’na kadar “Fener Alayı” yapılacak. Program İlçe Stadı’nda düzenlenecek havai fişek gösterileri ile sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.