17 yaşındaki lise öğrencisinden 4 gündür haber alınamıyor

Karacabey Sazlıca Köyü’nden Gülden Duman (17) adlı genç kızdan 4 gündür haber alamadığını belirten ailesi kızlarının hayatından endişe ettiğini söyledi. Karacabey Lisesi son sınıf öğrencisi olan Gülden Duman, 22 Eylül sabahı Sazlıca Köyü’nden okul servisine bindi. Akşam okul servisiyle köye dönmeyen kızlarını gelir umuduyla bekleyen Duman Ailesi, Gülden’den haber çıkmayınca kızlarını aramaya başladı. Salı günü okula hiç uğramadığını öğrenen gözü yaşlı baba Feruzan Duman, kızının gönül verdiği erkek arkadaşıyla kaçmış olabileceği ihtimalini de düşünüyor
Yoğun araştırmalar sonunda Gülden’in böyle bir şey yapmadığının anlaşılması üzerine durumu jandarmaya bildiren Duman Ailesi kızlarının bulunmasını istedi.
“Okula gidiyorum” diye evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Gülden Duman’ın ortadan kayboluşu Duman Ailesi’ni derin bir karamsarlığa sürüklerdi. Genç kızdan bir türlü haber alınamaması aileyi perişan etti. Duman ailesi kızlarıyla hiçbir sorun yaşamadıklarını belirten Duman ailesi Gülden’in kaçırılmış olabileceğini ve yaşamından endişe ettiklerini dile getirdi.
Son derece bitkin olduğu gözlenen acılı baba Feruzan Duman, kızı Gülden’i görenlerin veya yerini bilenlerin insanlık namına 0538 465 87 59, (0224) 683 53 05 ve Jandarmaya 156 numaralı telefonlara bildirmesini istedi.
Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin genç kızı arama çalışmalarını başlattıkları, olayla ilgili soruşturmanın derileştirildiği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.