14 Eylül’den, Hanoğlu’na giysi desteği

14 Eylül’den, Hanoğlu’na giysi desteği
Karacabey 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri Muş’un Malazgirt İlçesi Hanoğlu İlköğretim Okulu’ndaki kardeşlerinin eğitimlerini iyi bir şekilde sürdürebilmesi amacıyla örnek bir kampanya başlattı.
Hanoğlu İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yapan halası Yesemin Yurga’nın telefonda annesiyle yaptıkları sohbete kulak misafiri olan ve ertesi gün sınıfında bu durumu öğretmeni Hatice Othan’a anlatan 5-A öğrencisi Mert Altınok, yardım kampanyasının ilk ateşini böylece yakmış oldu.
Hanoğlu İlköğretim Okulu’ndaki kardeşlerinin dondurucu soğukta yırtık ayakkabı, terlik ve montsuz olarak okula gelip gitmelerinden çok etkilenen 14 İlköğretim Okulu öğrencileri öğretmenleri Hatice Othan’na bir yardım kampanyası başlatılmasını istedi.
Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği’nde desteğiyle başlatılan yardım kampanyasında öğrencilerden ve duyarlı esnaflardan defter, kitap, ayakkabı, kazak, kalem ve silgi gibi malzemelerden oluşan 10 koli yardım paketi toplandı.
Toplanan yardımlar önceki gün Okul Müdürü Oktay Köseoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Öznur Urucu, Müdür Yardımcısı Galip Duman, 5-A sınıfı Öğretmeni Hatice Othan ve okul öğrencileri tarafından kargo ile Muş’un Malazgirt ilçesi Hanoğlu İlköğretim Okulu’na gönderildi. 14 Eylül İlköğretim Okulu’nda toplanan yardımları yerine ulaştıracak Aras Kargo Karacabey Şubesi’de sembolik bir ücretle kargoyu taşıyarak kampanyaya destek oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.