14 Eylül fırtınası

14 Eylül fırtınası
Karacabey 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri seviye belirleme ve satranç turnuvalarında fırtına gibi esti.
14 Eylül İlköğretim Okulu 6/B sınıfı öğrencisi Ayşegül Beleli seviye tespit sınavlarında 1. olurken il genelinde 11. oldu. Gösterdiği üstün başarıdan dolayı Okul Müdürü Oktay Köseoğlu, Ayşegül Belli’ye internetten güncellenebilen ve 6.sınıf Fen Bilgisi konularını içeren, interaktif eğitim cd’si hediye etti.
Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti tarafından düzenlenen satranç turnuvasında minikler 1.si Serhat Yolyapan, 2. Burak Kaya ve Yıldızlar 1.si Onur Aykanat, Okul Aile Birliği tarafından birer küçük altınla ödüllendirildi.
Bursa’da yapılan satranç turnuvasında minikler kategorisinde Burak Kaya 7 maçından 5’ini alarak il 7.si. Serhat Yolyapan 7 maçından 4,5’nu alarak il 11.si, Onur Aykanat’da 7 maçından 5’ini alarak il 12.si olarak içlemimizi başarıyla temsil etti.
14 Eylül İlköğretim Okulu’na bir adet diz üstü bilgisayar hediye eden Cahit Akıncı, bu armağanı Okul Müdürü Oktay Köseoğlu’na teslim ederken, kendisi de bu güne kadar okula yaptığı tüm katkılardan dolayı teşekkür ederek plaketle onurlandırıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.